Пътните настилки в по-голямата част от страната са сухи. Мокри и хлъзгави са в района на Видин, Пазарджик, Разград, Стара Загора, Добрич, Монтана, Ямбол, Смолян и Шумен. 

Отклонено е движението край Бяла в участъка между Ценово и Обретеник в посока Русе. Ограничението ще продължи до края на месеца. 

На 63-ти километър от магистрала "Тракия", в посока София, движението се извършва само в крайната лява лента поради пропадане на пътното платно. Участъкът е обозначен с пътни знаци за ограничение на скоростта.

Опасност от падащи камъни има в прохода "Троян-Кърнаре", както и в област Смолян, в Искърското и в Кресненското дефиле, както и по пътищата София - Самоков, Асеновград - Смолян, Югово - Лъки, Кричим - Девин, Мездра - Ботевград, в района на Мечи дол и района на Козница. Участъците са сигнализирани с пътни знаци.

Двама души са загинали, а 14 са ранени при пътни произшествия в страната през денонощието, като един от ранените е с опасност за живота.

В София са станали пет тежки и 24 леки произшествия, при които е загинал един човек, а четирима са ранени. От началото на годината при катастрофи са загинали 751 човека.

Спортните събития от деня

Грижа за здравето

Гледай bTV на живо

Времето