Поредната напуснала Dancing Stars двойка Крум Савов и Мария Агапиу бяха гости в студиото на "Тази сутрин.

"Съжалявам, че напуснах едно страхотно семейство, атмосфера, настроение, шоу и купон, където чонек изведнъж попада в други води, открива нещо за себе си, за света и за танците", споделя Крум.

"Имаше още много неща да покажем. Латино изпълненията са неговата страст и моята специалност. И с нетърпение очаквах да се поднат, но точно преди това за съжаление отпаднахме", признава партньорката на Крум и съпруга на Памбос.

"Определено за мен участието ми в шоуто беше едно красиво предизвикателство", каза още Крум. Общото между футбола и танца, спортният журналист вижда единствено в развиването на двигателна култура. "Но танцът е много различен като култура. Тук атмосферата, и хората, и манталитета им е много различен. Ние там сме в една друга, леко просташка среда. И като изява, и като взаимоотношение танцът е на едно по-възвишено ниво, въпреки че конкуренцията и амбицията не е по-малка", смята той.

"Атмосферата беше разкошна, никога не е имало интрига между колегите, чувствали сме се постоянно страхотно и затова ни е мъчно, че си тръгваме", признава Мария.

"Вярвам, че сме успели да заразим всички хора с малко от страстта и чувството, наречено танц, който много помага във всяко едно отношение. Надявам се ориенталският ни танц с Крум да не е последният", сподели накрая Мария Агапиу.


Още от Dancing Stars: