Кристина Димитрова бе гост в студиото на предаването "Тази сутрин". Както стана известно за зрителите на Dancing stars, тя напусна шоуто заради травма на крака.

"Страшно много ме е яд, защото аз влязох с огромно желание, ужасно много обичам да танцувам. Моят живот премина на сцената с песни и танци", сподели разочарованието си от случилото се певицата.

"Случи се така, че още с първия танц, неравноделните тактове на варненското хоро ми изиграха лоша шега. Още третия ден започна да ме боли дясното коляно. Оказа се, че е от стара детска травма", разкри Кристина.

"Харесвам много това хоро. Голяма емоция беше да го танцувам. Независимо, че то е бавно, не е чак толкова лесно", призна още тя.

Кристина не забрави да благодари и да изкаже възхищението си от своя партньор Николай. "Той е уникален танцьор. Паснахме си и визуално. Наистина щяхме да направим много неща", каза с тъжна усмивка певицата.

Кристина благодари на лекарите, оказали й нужната помощ, но сподели и своето голямо разочарование от вида и състоянието на най-голямата ни държавна болница – "Пирогов". "Все едно влязох, с извинение, в някаква градска тоалетна. Жалко е, че такива страхотни специалисти, от световно величие, бих казала, които биха могли да работят навън и да ги ценят, са принудени да работят в ужасни условия", сподели огорчението си тя.

Певицата разкри още и своето голямо възхищение към Бианка Панова, особено към нейния ориенталски танц. "Ориенталският й танц беше уникален. И съдиите на трябваше да й дават десетки, а двадесетки. Тръпки ме побиха, гледайки я", заяви с усмивка на възторг Кристина Димитрова и разкри тайната, че самата тя я е предложила за участник в шоуто.

"Просто всичките са страхотни, много им се кефя и радвам. Но и те могат да бъдат доволни, защото загубиха в мое лице една много голяма конкуренция", заяви с шеговита усмивка чаровната ни певица.

"Нямам фаворит. Във всеки един етап, аз виждам у всеки по нещо ново, различно и уникално. Всичките са много готини. Венета е уникална, много красива и женствена, Аксиния е супер секси, Тодор просто ме шашва, от ден на ден все повече ми харесва, Крум е много чаровен, пък за професионалните танцьори изобщо да не говорим", сподели още Кристина Димитрова.

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo