За рубриката на "Тази сутрин" "Вип хоби" гост в студиото беше бизнесменът Христо Сираков.

Хобитата

Той разкри за зрителите на bTV, че едно от любимите му хобита е заниманието му с различни видове моторни спортове, сред които е карането на яхта през лятото не където и да е, а... в Средиземно море. 

През зимата пък страстта си към яхтата Христо замества с карането на ски.

Човешкото отношение е онова нещо, което може да ме направи щастлив, не мога да се оплача от липса на добро, споделя още бизнесменът.

За прозвището "Ицо стоте манекенки"

"В началото този прякор ме обиждаше, но сега вече ми се струва доста смешен. Измисли го бившата ми съпруга, която имаше неблагоразумието да даде едно интервю в "Ева" преди десетина години", признава Христо Сираков.

Жената за мен е основната част от живота.

На въпроса срещал ли е едновременно и красива, и много интелигентна жена, занимаваща се например с наука, той отговоря отрицателно.

"Парите са нещо, което помага за едни добри отношения между мъжа и жената, но не са основното", казва той.

Любовта за Христо е да се събуждаш с мисълта за любимия и да се грижиш за него. Когато това е един взаимен процес, би било наистина прекрасно, смята той.

Партитата

"Винаги си подбирам местата, където да се забавлявам. Обичам да съм в компанията на приятели или приятелки. Забавлявам се може би веднъж в седмицата. Не ме интересуват обективите", признава известният бизнесмен.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето