Музикантите от Д 2 , Gravity Co., Рут Колева и Rubikub се събират за благотворителен концерт в "Маймунарника" на Борисовата градина на 22 юли. Те ще пеят за Милена - момичето, което злополучно "полетя" от срутил се балкон на 14 май тази година. След дълго време на апаратно дишане, момичето вече е изписано от болница и лечението й продължава.

Сред организаторите на благотворителния концерт е и Радослава Топалова - най-леко пострадалата при инцидента. Възстановявам се и се чувствам все по-добре, призна в студиото на предаването "Тази сутрин” тя.

До този момент на Милена са направени две много важни операции – предстоят сериозни рехабилитации, които ще траят поне година. Всички средства, събрани от концерта ще отидат именно за това.

Хубаво е когато има хора, които искат да помогнат. Няма как да не се включиш в такъв концерт – ние сме четири банди и си представям да свирим поне по 40 минути, обясни Дидо от Д2.  

Радослава е една от най-близките ми приятелки и бяхме заедно в деня преди инцидента. За щастие, тя пострада най-леко, но веднага изявих желание да помогна на Милена, въпреки че не я познавам. Надявам се да дойдат колкото се може повече хора, призна Рут Колева.  

Цената на билетите за събитието е 10 лева. Дарителската сметка на момичето е BG12UBBS80021049734430, Милена Олегова Петрова.