Всяко чудо за три дни. Горе-долу толкова продължи и истерията около мистериозното посещение на Джони Деп у нас. Или по-точно на неговия "дубльор", българинът Георги Велизаров.

А според вас дали тези известни българи можем да наречем "двойници"?

Започваме с българската певица Виктория, която прилича на Анджелина Джоли. През месец април Виктория спечели второ място в националния конкурс за двойници. Според наблюдения на зрители обаче по-успешен двойник на любимата на Брад Пит е нашата колежка от bTV Виктория Петрова.

Следва - актрисата Теодора Духовникова, редом до американската й колежка, Мишел Пфайфър.  Еднакво талантливи и еднакво красиви! Ако има някаква разлика, тя е в полза на Теди...

Няма как да пропуснем и Цецо Елвиса. През 1993 той печели Международния конкурс за двойници на краля на рокендрола в категорията "Най-добър млад двойник на Елвис" в Мемфис, САЩ.

Продължаваме с Калин Врачански, който нашумя с участието си в сериала "Д-р Хаус". Извинете -  в сериала "Стъклен дом". И докато Врачански оприличаваме на актьора Хю Лори, трябва да отбележим и други двама негови колеги от "Стъклен дом" - Луиза Григорова, като двойник на британската актриса Кийра Найтли,  и Явор Бахаров, който прилича на испанския музикант Даниел Дигес.

И за финал - Койна Русева, която с пълно право можем да наречем българската Марлене Дитрих.

А дали вие можете да се сетите за някоя българска знаменитост, която да си има визуален еквивалент в световен мащаб? Споделете ги в коментарите!