Джакпотът в играта 6 от 49 се очаква да набъбне до 5,3 милиона лева за следващия тираж. Това може да се окаже третото най-голямо натрупване на печалба, откакто съществува Българският спортен тотализатор.

За мнозина тото-пунктът на столичния булевард "Джеймс Баучър" е най-късметлийският в цяла София. Според градската легенда играчите, пуснали фишове там, печелят най-често. Някои смятат, че късметът идва от дървената статуя на патриарх Евтимий в близост до тотото, а други - защото близкото кръстовище е познато на софиянци и като "Кръста".

Ако не сте суеверни и предпочитате точните данни, можете да направите справка кои числа са се падали най-често от 1958 година до днес - в играта 6 от 49 това са 44, 49, 4, 17, 1, и 6. В 6 от 42 най-често изтегляните са 7, 23, 21, 36, 25 и 31. От Тотализатора напомнят, че има шанс и чужденец да спечели петте милиона.

Напливът от гърци, сърби и македонци е голям. В Русе пък пристигат много румънци, но се забелязват и други чужденци. По родните планински курорти има англичани и руснаци, които също участват в тиражите на тотализатора.