"Това са луди хора, по среднощ стават, нещо правят и такива лъчезарни, адски весели, напук нали, ставайте сега всичко ще е хубаво", така актьорът Любо Нейков коментира ранното ставане в студиото на "Тази сутрин". "Вие сте престъпници да ни будите толкова рано. Талантът има нужда да спи".

"Новият сезон на "Комиците" е най-култовото нещо в страната в момента. По-чакано е и от изборите. Подготвили сме много нови неща, но те ще останат в лека тайна, тоест зрителите да се сблъскат с новото на 11 септември от 21 часа. Разчитаме на големите опорни центрове – господин Лафазанов, господин Гърбов, господин Мъйнов, господин Петьо Пеетков и ще има и нови изненади", призна още Нейков.

"Искам да кажа на зрителите, че този спорт, да се учи текста е много по-полезен, защото се играе много по-добре, освободен си от текста. Затова ние правим винаги толкова дълги репетиции преди запис, защото така си научаваме материалите. Ауто кю-то ти помага да знаеш кое след кое следва, най-малкото. Преди като си нямахме Ауто кю един от сценаристите подвикваше и подаваше, което беше много сладко, имаше си чар. Сега господин Гърбов говори, говори и по някое време примижи, за да види текста. Хората мислят, че ги мразиш, с присвити очи ги гледаш".

"Опитваме се да правим това, което най-добре умеем - да забавляваме нашите зрители. Не е тайна, че и ние се забавляваме", призна още актьорът. 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето