В рубриката "Бай Ганьо Европеец" днес бяха показани следните снимки с нередности из страната ни.

Първите две са на Диан Димитров. На връщане от София в посока Варна, при разклона за с. Малиново, където има ограничение 60 км/ч, той е изненадан от знак за ограничение на скоростта, който не е видял поради буйната растителност. Едва впоследствие, едва когато го е задминал, той го забелязва зад гърба си.

Калоян Ненков е изпратил снимки на произволно разхождащи се коне в градинки и детски площадки.

В писмото си до нас той пише, че не за първи път в градинката на ж.к. "Люлин" пред бл. 624 има безстопанствени коне, пасящи на воля. "Днес реших да се обадя на тел. 112 за съдействие, но там ми дадоха телефона на столичния инспекторат, а те пък ме препратиха към община "Люлин".

От общината ми обещаха да предприемат мерки заедно с полицията, за три часа нищо не се случи, освен че се появиха още два коня.

"Изпращам ви снимки и моля за съдействие, защото в градинката имаше деца и те можеха да пострадат", умолява в писмото си още той.

Севда Беркова пък сигнализира за пране в езерото Панчарево. Посланието на нейните снимки, направени на 30 авгус, е до кога ще живеем в една мръсна София и ще търпим подобни грозни ситуации.

Сред снимките има и такава, на която хора си перат и простират дрехите. В близост до мястото на снимките тя ни известява, че има ресторант и спортен комплекс.


Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето