Ново кулинарно шоу започва в ефира на bTV. Всяка сутрин от понеделник до събота ще надникваме в "Кухнята на Звездев". Не случайно новото шоу се нарича "Кухнята на Звездев". Любимият телевизионен майстор готвач кани всички зрители в собствената си кухня. Много от подправките и зеленчуците, който ще използва за гозбите, той отглежда в градината на дома си.

Български и чужди ястия, приготвени от обикновени хора и известни личности, ще забавляват всички любители на вкусната и здравословна храна.

Искам на всяка цена да се покажат отново всички български ястия. Младите в България за съжаление познават хамбургера, спагетите, суши дори, малцина вече си спомнят вкуса на един вкусен кебап, леща по манастирски...

Новото предаване ще обикаля страната, в търсене на практични идеи от реалния живот. А петъчните предавания, ще бъдат под мотото "Петък - ден на майстора".

"Мисията ми не е лека. Аз наистина я приемам като такава", коментира кулинарят. В предаването трябва да има всичко - от сьомгата, до най-обикновения чесън и копривата, които пролетно време берем, допълва той.

Иван Звездев обещава да покаже на зрителите и колко забавно и уютно могат да се чувстват всички в кухнята му.

 

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo