Според американско списание българска рок група е в топ 3 на най-добрите. Освен с този успех, момчетата от Big Mamma Scandal могат да се похвалят и с нов албум: Big Mamma Scandal By You. Макар пазарът ни напоследък да е свит откъм участия и фестивали на рок групи, рокаджиите разчитат на постоянна и вярна публика.

В продължение на една година музикантите от Big Mamma Scandal подготвят и записват новите песни. В резултат, две от парчетата вече са и на американския пазар.

"Песента Another, която е в този диск, стигна до полуфинал в Америка на International Songwriter contest. Това е един конкурс в началото на годината в Щатите. И I'll take you, на която предстои да направим клип, защото разбрахме, че американците харесват такива песни", казва Ивайло Гочев от Big Mamma Scandal.

Успехът на момчетата от Big Mamma Scandal достига и до там, че една от песните е включена в компилация на американското списание Structure magazine. Нещо повече. Big Mamma Scandal е обявена за една от трите най-добри групи на диска.

"Американците предпочитат някакво лично звучене. Ако ти приличаш на някого, просто не ги интересува. Интересува ги собствена музика, която да е лична и така естествено мелодична", допълва Ивайло Гочев.

Целият албум е на английски език, като има и две бонус парчета от участие на живо. Музикантите казват, че звученето на песните е много съвременно и мелодично. Сега смятат да направят и видео клип към една от песните - I'll take you. "Ние бяхме направили един проект на клип, който обаче беше много скъп за съжаление - анимация. И понеже финансите са много важни в този случай, сега ще направим един малко по-нормален, без анимирани моменти", казва още Гочев.

Момчетата от Big Mamma Scandal се надяват новият клип да се завърти и по американски рок канал. Освен това те съвсем скоро ще издадат и албум, продуциран специално за Щатите. За българската публика остава изненадата от промоцията на албума в края на септември.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето