Пътната настилка в страната е мокра. Съветваме ви да се съобразите с падналите дъждове през изминалото денонощие, като увеличите дистанцията и намалите скоростта!

Проходи:


Прохода на Републиката е затворен! Обходните маршрути за товарните автомобили са през Котленски и Ришки проход.

Твърдица - Елена е затворен, движението се осъществява през прохода "Вратник".
Етрополе - Златица е затворен.

Пътища:

Товарни автомобили не се допускат да преминават през Владая докато трае ремонта на едното платно в посока София - Перник. Обходният маршрут е през Дупница - Самоков - Панчарево.

Ремонти:

Поради ремонт е затворен пътен участък на АМ "Марица" от Харманли до Свиленград, обходния маршрут е по стария път. Движението в посока от Свиленград към Харманли по магистралата е без ограничения.

Във връзка с аварийно възстановяване на електропровод на АМ "Хемус" в района на с. Чурек, движението в двете платна ще бъде спирано периодично между 10 и 11.30 ч. на три фази от по 20 мин.

Съвет към водачите на МПС:

Съветваме ви да се съобразите с падналите дъждове през изминалото денонощие, като увеличите дистанцията и намалите скоростта!

Пътно транспортни произшествия през изминалото денонощие:

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 24 тежки ПТП с 2-ма загинали и 29 ранени, от които 2-ма с опасност за живота. За района на София са станали 107 и 1 тежко ПТПс 1 ранен.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето