Марая Кери и Еминем спорят дали са имали връзка. Това развълнува американските светски издания.

Марая Кери обвинява Еминем в лъжа. Във видеото си "Obsessed" певицата отрича твърденията на рапъра, че са имали връзка. Песента развихри не само емоциите на феновете, но и музикалния талант на Еминем. Той отвърна на нападките и в своя сингъл "The Warning".

Рапарът е засегнат от подигравката на Марая с чувствата му, пишат американските сайтове. Кери е отрекла пред Лари Кинг да е имала нещо общо с Еминем. От своя страна рапърът предупреждава съпруга на певицата за похотливата му половинка.

"Не можах да издържа на претенциите й", цитират Еминем американските медии. Напрежението превръща текста на белия рапър в заплаха за убийство.

Марая не му остава длъжна и го обвинява в проява на Наполеонов комплекс. Пълна мистерия се оказват отношенията на двамата музиканти. Тя е категорична, че не е била впечатлена от чара на рапъра. А той е обиден, че впечатленията се отричат.

Каква е истината за отношенията между Еминем и Марая Кери остава енигма, но докато скандалът между певците се вихри с пълна сила, популярността и на двамата продължава да расте.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето