След големия си успех в третия сезон на Мusic Idol, новоизгряващата звезда Маги Джанаварова се завръща в обективите на камерите с дебютен клип. До броени дни в родния телевизионен ефир ще се завърти видеото по първия сингъл на победителката. Песента "Трябва да знам" е позната на българската публика от финалния концерт на Music Idol 3.

Изпълнителката определя стила на новото си парче като нещо средно между R&B, Solo и Pop. Музиката към песента е написана от чуждестранен екип и е по текст на Гери Турийска. Клипът разказва за драмата на една любов. В центъра на вниманието е млада жена, която има нужда да показва и да получава любов. В клипа партньор на Маги е Мартин Герасков, син на актьора Ивайло Герасков.

Ето какво е посланието на новата й песен към хората, според Маги: "Трябва да търсят това, което искат. Това, което най-много желаят, независимо дали е човек, когото обичат, или е цел в живота."

Малко повече от месец след като Маги Джанаварова стана новият музикален идол на България, тя определя себе си така: "Маги си е същата и отпреди Music Idol, и по време на Music Idol, и след Music Idol. Може би само хората около нея се променят."

Във все по-редките моменти, в които може да си го позволи, звездата обича да се усамотява или да се прибира в Търново при близките си. Младата певица ревниво пази в тайна името на избраника на своето сърце и затова личният й живот остава енигма за нейните фенове.

Що се отнася до плановете й, победителката от Music Idol 3 вижда бъдещето си така: "Ето, записваме първия ми сингъл, първия клип към него. Надявам се на втори сингъл, албум, други клипове. И си пожелавам наистина да съм здрава, защото това е най-важното. Ако съм здрава съм сигурна, че няма да имам проблем с това, което трябва да свърша."

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo