Условията за пътуване в страната са добри. Пътната настилка е суха. Предупреждаваме ви, че има опасност от падащи камъни.

Ремонти:

От 29.05 до 30.11 за рехабилитация на пътя Видин - Гиген, същият между с. Гложене и гр. Мизия ще бъде затворен за леки и тежки МПС. Създадени са обходни маршрути: От посока Оряхово по маршрут Мизия - с.Войводово – Крушовица – Софрониево -Бутан до с. Гложене в посока Козлодуй. От посока Козлодуй по маршрут с. Гложене –Бутан – Софрониево – Крушовица - Войводово до Мизия в посока Оряхово.

От 08:00 ч. на 22.06.2009 год. до 24:00 ч. на 31.08.2009 год. се преустановява движението на ППС по пътя Соколовци - Смолян, поради извършване на ремонтни дейности. Обходният маршрут по направлението Пловдив - Чепеларе - Соколовци - Смолян -Мадан е през: Чепеларе - Проглед - Пампорово - Смолян - Мадан и обратно, а по направлението Баните - Момчиловци - Соколовци - Смолян обходният маршрут е през: Баните - Момчиловци - Соколовци - Проглед - Пампорово - Смолян и обратно.

Преминаването през ГКПП е нормално.

Съвет към водачите на МПС:

Съветваме ви да шофирате разумно и да спазвате дистанция.

Пътно транспортни произшествия през изминалото денонощие:
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 27 тежки ПТП с 2ма загинали и 35 ранени, от които 2ма са с опасност за живота. За района на София са станали 135 леки и 6 тежки ПТП с 8 ранени.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето