В края на юли у нас отново идва една от най-нашумелите европейски групи - НОА. Този път музикантите ще свирят по българското черноморие. Повече за концертите и ексцентричните прищевки на вокалистката Минерва Перез ще научите от следващия репортаж.

"Нойз ъф хюмън арт" или просто НОА са интернационална група, която съществува вече 10 години. Още с дебютния си албум, НОА става част от поп авангарда на  музикална Европа. Авангарден е обаче не само стилът, в който твори групата.

"Специално вокалистката имаше претенции хотелите да бъдат 5-звездни. Имаше изискване за спа масажи... турски спа-масажи и това също сме го покрили. И ще ги глезим с гурме суши кухня", казва Наско Лазаров, управляващ директор на агенция "ПРоФайл".

Поводът за повторното гостуване на тези позитивни и добре настроени към българската публика изпълнители е грандиозният интерес от страна на българските фенове. Няма човек, който да не е чувал нашумелия хит "Ту Кафе", който взриви радиостанциите в Европа.

От 29 юли до 1 август групата ще има четири поредни концерта по българското Черноморие. Те включват Варна, Несебър, Созопол и Лозенец. Ексклузивното турне на групата съвпада и с премиерата на новия им хит, който ще бъде сред изненадите на турнето.

Очаква се българската публика да бъде "взривена" с новото парче "Бум" и популярното "Ту кафе".

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo