Един нов балкански дует с участието на певицата Деси Слава ще зарадва почитателите й това лято. Изпълнителката записа обща песен със звездата на гръцката сцена Костас Мартакис. Екип на bTV присъства на записа на новото парче.

Костас Мартакис е едно от най-нашумелите гръцки имена напоследък. Звездата му изгрява преди три години и оттогава не е слизал от сцената. С Деси Слава се запознават миналата година на концерт в Гърция, където изпълняват песента "Mercy". Тогава се ражда и идеята за съвместен проект.

"Идеята за първия дует на песента "Mercy" беше много спонтанна, аз нямах идея с кого ще пея, казаха ми една гръцка звезда, но не очаквах да е толкова сладък и толкова добре да се сработим. Може би успеха на това, което направихме, доведе до тази песен, която днес записваме", казва Деси Слава.

"Това беше много добро изпълнение. Тя изглежда много добре, има страхотен глас и е много добър човек. Тя ми каза за тази песен - "Агапиму", аз я чух и казах на мениджъра си, че направо съм се влюбил в песента и искам да я направя с Деси Слава", споделя Костас Мартакис.

Работното заглавие на песента е "I've been lovin' you/Агапиму". Музиката, текстът и аранжиментът са дело на група "Симфоникс".

"Пее се за любов, за страст. За мен това е наистина много хубава песен. Смятам, че това ще бъде хит, много голям хит. Това е песен за страстта. Охх, става много горещо... Това е песен за мен и Деси Слава", допълва гръцкият певец.

"Надявам се да се получи хубаво. Имам много голяма надежда, защото, както казах още в началото, така се получи някаква магия между нас на сцената, между нашите гласове, а песента е много хитова и смятам, че може да доведе и до други парчета. Но всичко ще покаже времето", казва Деси Слава.

Сега изпълнителите записват парчето, а през август смятат да снимат и клип към песента.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo