Влажни и хлъзгави пътни участъци има в района на Благоевград, Търговище, Кюстендил и на АМ "Хемус"

Опасност от падащи камъни и свлачища има в прохода Троян - Кърнаре, по пътя София - Самоков, Ботевград - Мездра, Кричим - Девин, Асеновград - Смолян, района на Мечи дол, Козница, Кресненското и Искърско дефиле.

Проходи:
Прохода на Републиката e затворен до края на месец юли за ремонт. Обходните маршрути за товарните автомобили са през Котленски и Ришки проход.

Tвърдица - Елена също е затворен, движението се осъществява през прохода "Вратник".

Пътища:
Във връзка с провеждането на автомобилно съзтезание, днес от 8.30 до 13.30, ще се преустанови движението по пътя Рудозем - връх Средногорец. Организиран е обходен маршрут.

Ремонти:
От 8:00 ч. на 22.06 до 24:00 ч. на 31.08 се преустановява движението на МПС по пътя Соколовци - Смолян, поради извършване на ремонтни дейности. Обходният маршрут по направлението Пловдив - Чепеларе - Соколовци - Смолян - Мадан е през: Чепеларе - Проглед - Пампорово - Смолян - Мадан и обратно, а по направлението Баните - Момчиловци - Соколовци - Смолян обходният маршрут е през: Баните - Момчиловци - Соколовци - Проглед - Пампорово - Смолян и обратно.

Преминаването през ГКПП е нормално.

Съвет към водачите на МПС:
Съветваме ви в пътните участъци в ремонт да се движите с повишено внимание, и да не предприемате необмислени изпреварвания!

Пътно транспортни произшествия през изминалото денонощие:
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 27 тежки ПТП с 33 ранени, от които 3-ма са с опасност за живота. За района на София са станали 154 леки и 6 тежки ПТП с 8 ранени, от които 2-ма с опасност за живота.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето