"Остани" е най-новото рок парче в българския музикален ефир. Наскоро момчетата от група "Торнадо" заснеха и клип към песента.

"Остани" е втората песен на момчетата от "Торнадо". Режисьор на клипа към парчето е Боян Карамфилов, а историята, разказана в лентата, пресъздава драмата в един любовен триъгълник.

"Това е една реална случка от действителността, прекарана през нашия мироглед. Идеята е, че ние не искаме да пропагандираме изневярата, а просто това е реална случка от действителността, която ние пресъздадохме в нашия клип. Всъщност това е една съвсем нормална история, която не е често срещана. Напротив. Всъщност разказваме една съвсем нормална история, която има и драматизъм, има и развръзка, която се харесва на едни, не се харесва на други. Съвсем нормална история, разказана през нашите очи и нашите души", казват момчетата от група "Торнадо".

Те са заедно вече четири години. Освен с музика, всеки от тях се занимава и с нещо съвсем различно. Двама от групата са ландшафтни архитекти, двама програмисти и един дилър на музикални инструменти.

"В основата на всичко е музиката и в момента сме такъв екип, че действаме в насоката на авторската музика. Любовта към музиката ни събира заедно, нищо, че сме различни хора, с различни професии и различни вкусове. Това, което правим, ни събира и ни кара да творим", казват от "Торнадо".

В най-скоро време групата планира да издаде и ремикс на "Остани", но в дискотечен ритъм. А веднага след това и още едно ново парче.

"В момента имаме доста идеи, които реализираме постепенно. Просто в момента наблягаме на нещата, които са завършени и могат да излязат на пазара. Имаме доста повече идеи, отколкото за един албум... Надяваме се до края на годината да успеем да го завършим", допълват момчетата от "Торнадо".

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo