Победителят във втория сезон на "Ясновидци" е Марияна Николаева. Тя гостува в предаването "Тази сутрин".

"След като приключихме първите снимки, аз си мислех, че ще съм на първо място. Но като почна излъчването на самото предаване, започнах да мисля, че Христо ще стане победител. Накрая, когато ни наредиха, пак знаех, че аз ще съм победител. Видях едно сияние в цветовете на дъгата", казва тя.

"Аз не бях обвързана със спонсори, с трета страна. И бях по-освободена на самите задачи", допълва Марияна.

Тя казва, че според нея в убийството на сестрите Белнейски са замесени полицаи, които са замаскирали престъплението. "Разследването не е тръгнало в правилната посока. Гледали са всичко да се запечата във времето. Следователите са знаели какво да правят, но не са го направили. Те знаят за кого работят", категорична е Марияна.

"Там са много сложни работите. Според мен няма да научат кой е човекът. Могат да научат кой го е извършил, но човекът си стои зад параван", казва тя. Според нея, задържаният за убийството знае кой стои зад всичко това, но няма да го предаде. "Знае много добре, но нищо няма да каже", категорична е Марияна.

Тя казва, че има способности още от дете. "Аз не си спомням кога са започнали нещата. Даже в началото си мислех, че всички виждат това, което виждам аз. После се оказа, че не е така. В зависимост от обстановката, дори може да се определи времето. Виждат се доста работи", допълва тя.

За наближаващите избори Марияна казва, че вижда ГЕРБ, БСП, Атака и ДПС и дори не е изключена коалиция между ГЕРБ и БСП.

Вижте целия разговор с Марияна Николаева в прикачения файл.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo