"Когато хората ми кажат, че не заслужавам да съм там, аз искам да им докажа, че заслужавам. Това ме амбицира. Много често, когато загубиш нещо, осъзнаваш какво губиш и как трябва да се постараеш, за да се върнеш в шоуто", казва Магдалена.

"И четиримата много се подкрепяхме. Свикнахме да сме заедно. Вчера бяхме спокойни, защото си казахме, че всички сме победители, щом сме стигнали дотук", допълва тя.

"Аз не вярвах, даже все още не вярвам, че това се случва с мен. Боян също заслужаваше да бъде победител в това шоу", вълнува се новият музикален идол на България. Маги допълва, че изключително много му симпатизира и не знае как е наклонила везните в своя полза.

Третият музикален идол на България казва, че се е явила на кастинга на първото шоу, но журито не я одобрило. "Приех го много драматично, но се амбицирах, започнах да ходя по-често на уроци по пеене, развивах се", допълва Маги.

"За мен музиката е всичко. Тя ми дава сили, когато се чувствам зле. Пея от 4-годишна и наистина това е моят живот. Надявам се кариерата ми да върви добре. Аз ще положа достатъчно усилия, за да се развивам", казва Магдалена.

Тя доверява още, че си има приятел. Студентка е във втори курс в Музикалната академия.
Победителката от Music Idol казва, че мечтите и амбициите й са свързани изцяло с музиката. Сега й предстоят още предизвикателства - записването на албум и един изцяло нов живот. Живоjът на музикален идол на България и Македония!

Вижте първото интервю на победителката в Music Idol 3.

 

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo