След успешното трио, което направи с Яя и Скилър, този път Невена Цонева взима участие в един изцяло балкански проект. Гръцката хип хоп звезда NiVo и румънецът Мариус Мога от "Моранди" й партнират в новия сингъл "ZOOM" (Bad Boys vs Super Girls).

Работата по този мултинационален проект се извършва едновременно в трите стани. В началото на април Невена записва вокалите в студиото на Мариус Мога в Букурещ. По-късно и NiVo се включва с запис на рап партията си в Атина. А тримата заедно пък се събират за снимките на видеоклипа в София.

"Това само съм си го мечтала. В момента се осъществява и е една постигната мечта, така да се каже. Но не спирам до тук, разбира се. Надявам се да продължавам да се развивам и извън България", казва Невена Цонева.

Като част от румънското поп дуо "Моранди" Мариус Мога в момента е зает с работа по четвъртия им албум, който се очаква да излезе през лятото. Извън проекта той е сред най-успешните румънски продуценти, композитори и изпълнители. Освен че е изключително популярен в родината си, неговият талант добива и голям международен успех.
И все пак, Мариус Мога намира време и написва музиката и текстът на новата песен.

"Основното е, че имаме лоши момчета и добри момичета и те обикновено са заедно, така че това е песен за намирането на правилното момче и правилното момиче", казва Мариус Мога. "Тя има уникален глас и много се забавлявахме в студиото. И макар че аз съм много взискателен, песента стана изключително добра", допълва той.

Изпълнителят на рап партията в песента - NiVo е лидер на най-популярната гръцка хип хоп формация - "Going Through".

"За мен е голямо изживяване от началото до края! Аз съм за първи път в София и в България, така че е вълнуващо. Освен това е страхотна и комбинацията с Мариус и Невена. Познавам ги и двамата и съм много щастлив и горд да бъда тук", казва NiVo.

Идеята за съвместния проект се ражда още миналата година, когато Невена Цонева гостува на румънското вечерно ток шоу "Happy Hour". Днес балканският сингъл е вече факт.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo