Вече стана ясно кои са номинираните от българската поп и рок сцена за годишните награди на БГ радио. И тази година с най-много номинации са Графа и Миро. Сред най-изявените музиканти на 2008 г. са и Нина Николина и Калин Вельов.

"Наистина човек се чувства удовлетворен от добре свършена работа. Това е оценка за добре свършена работа. Тя е наистина плод на много труд, така че сме много благодарни", каза Нина Николина.

"Вълнувам се наистина. Особено за мене това е първият ми авторски албум, първи музики", отбеляза Калин Вельов.

Според Любо е важно да се прави готина музика, да има хора, които да я слушат, а борбата трябва да я оставим на спорта.

"Тези номинации, надявам се да взема и наградите, са страхотен стимул, защото миналата година взех и награди. А щом и тази година продължават да ме номинират, значи че хората харесват това което правя", каза Невена Цонева.

"Направили сме нещо добро с момчетата от Ъпсурт, явно хората са го оценили и ето и резултатите", категоричен е Дичо.

"Чувствам се като новородена, много се радвам за мене е голяма чест да присъствам на БГ радио. Това че съм номинирана за дебют много ме радва", сподели Нора.

Сред номинираните са Теодор Койчинов и Енчев. Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 31 май в зала 1 на НДК.

"Тази година в категорията дебют четири от номинираните са плод на търсенето на таланти на Music Idol", каза Ирина Бъчварова, програмен директор БГ радио.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo