Цистерна с газ се обърна днес по пътя Смолян - Рудозем, информират от полицията в Смолян. Опасност от изтичане на пропан- бутан няма.

Колата, превозваща пропан-бутан се е обърнала в района на с. Полковник Серафимово в близост до паметника на вр. Средногорец. Движението по пътя е затруднено. Трасето Смолян - Рудозем днес е единственият обходен маршрут за пътуване към Мадан.

От 8.30 до 17.30 и от 18.30 до полунощ днес и утре пътят Смоля- Мадан е затворен в участъка от Влахово до Подвис заради ремонт по шосето. Движението е пренасочено по маршрута Търън- Средногорци- Рудозем - Фатово - Смолян.

Пътните настилки в по-голямата част от страната са мокри поради валежите от дъжд, а по високите и усойните места и от снеготопенето.

Видимостта в намалена до 40 м на магистрала "Тракия" от 10-ти до 56-и км, както и до 200 м на магистрала "Хемус" в района на Витиня. Опасност от падащи камъни има в Искърското и Кресненското дефиле и по пътищата София-Самоков, Асеновград-Смолян, Югово-Лъки, Кричим-Девин, Мездра-Ботевград, в района на Мечи дол и района на Козница. Участъците са сигнализирани с пътни знаци.

Товарните автомобили трябва да са без ремаркета и полуремаркета през прохода "Шипка" за транзитно преминаващите през страната. Затворени са и проходите "Твърдишки" /движението се осъществява през прохода "Вратник"/ и "Златишки".

 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето