За 16 поредна година преди Великден Веселин Маринов изнася концерт за своите почитатели в столицата. Спектакълът тази вечер е част от общо 70, с които певецът ще обиколи страната.

Това са най-хубавите християнски празници, защото преди Великден всичко се оправя, всичко става красиво. Хората се подготвят за новия сезон, било то като земя, било то като очакване, било то като разцъфване на всички дървета. Настроението, жените стават различни, споделя Веско Маринов.

Тази година концертът му е озаглавен "Любов по време на криза". Идеята на певеца е, че никой не е толкова беден, че да не може да дава любов и никой не е толкова богат, че да няма нужда да я поучава.

Аз всъщност не правя нищо различно, аз правя любовни песни. 95 % от тях са такива. Всъщност нищо по-различно от другите ми концерти. Просто анонсите между мелодиите ще бъдат подчинени именно на тази тема. Кризите ще ги има и друг път. Любовта е онази, която ако я има в нашия личен живот, ако тя е синхронна, ако има човек, на който можеш да се оплачеш, да се похвалиш, да тръшнеш една врата в късна нощ и да знаеш, че след нея остава само един прозорец да свети в света и той е твоят. Кризата е преходна, че тя ще отмине, казва Веселин Маринов.

По време на концерта той ще изпълни както четири съвсем нови песни, така и няколко стари мелодии, но с нов аранжимент. Във втората част на спектакъла публиката ще се радва на най-популярните хитове на певеца. Над 160 танцьори от 6 формации ще танцуват на втора, вътрешна сцена.

Аз много обичам песните си и мисля, че ми личи. Когато изляза на концерт, е като че ли от това зависи дали ще има следващ.

Спектакълът "Любов по време на криза" ще се състои на 9 април от 19 часа в зала едно на НДК. Концертът ще бъде излъчен в празничната програма на bTV на 24 май.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето