Каквото и да става, хората обичат да се смеят и да се радват, споделя Камен Донев. Това им помага и в живота, и в ежедневието. Според него именно това е причината да успява да напълни зала 1 на НДК.

Исках да събера всички, които са участвали в записите на музиката към спектакъла. Исках да ги събера заедно с мен на сцената, всичко да е на живо.

Актьорът спазва сценария, въпреки че той е автор и режисьор. Все пак има и голяма доза импровизация. Премиерата беше час и половина. Сега вече има представления по два часа, и дори по два часа и половина. Някой път публиката много ме зарежда и аз давам много от себе си, казва Камен Донев.

Аз говоря чрез моя персонаж, който е един учител. В действителност този персонаж говори много земно, истински. Но на моменти преплита реалности, скача много бързо във времето и пространството. Именно тук се получава някаква магия. Хората се идентифицират с теб и стават съавтори.

С чувство за хумор трябва да вървим напред. Това е философията на Камен Донев. Театрите все повече се посещават. Явно на хората им е липсвал живия контакт с изкуството, допълва Донев.

Целия разговор вижте в прикачения файл.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето