Най-големите звезди на порноиндустрията от Източна Европа са гости на тазгодишното издание на еротичното изложение "Ерос шоу", което се провежда в зала "Универсиада" от 25 до 28 март. Антон Хекимян и операторът Хари Васев се срещнаха с едно от най-нашумелите момичета от еротичните ленти - Реджина Муун и с топпродуцента Пиер Уудман.

В света на свалените дрехи, силиконовите екстри и преиграната страст важи основното правило - срамна работа няма.

Ако сте чест зрител на нощните филмови прегледи, не може да не сте попадали на Реджина Муун. Тя е едно от най-нашумелите имена в бранша и определено не обича да стои облечена. Реджина е на 21 години и зад гърба си има повече от 50 филма и над 300 порно сцени.

Навремето бях много затворена. Тогава и мнението ми за порноактрисите беше много негативно -така ме възпитаваха. Когато започнах да танцувам в еротични клубове обаче притесненията ми паднаха. След това започнах да снимам и видях, че не е толкова лошо. Според мен тази работа е нещо хубаво - много по-добре опознавам мъжете. Сега, когато говоря дори две минути с някого, веднага знам какъв мъж е, споделя Реджина.

За Реджина удоволствието е част от работата. Все пак зависи с кого работи. Ако партньорът ми е готин, аз се наслаждавам. Ако не е, го приемам повече като работа. Но преди всичко гледам да се наслаждавам. Минават ми най-различни мисли, но определено не си мисля: О, сега трябва да пера или чистя. Просто се наслаждавам, доверява порноактрисата.

За да бъдеш истински добра, не е нужно непременно да имаш силикон. Аз имам силикон в гърдите и устните, но това не ме прави добра. Работех много повече преди да имам силикон. Сега се котират много повече натуралните момичета. Продуцентите не харесват дори татуировките. Предпочитат напълно естествените момичета, допълва Реджина Муун.

Все пак външният вид е водещ. Това разказва за подбора на кадри един от най-големите продуценти в порноиндустрията Пиер Уудман. За 12 години има над 60 големи продукции и повече от 1000 единични сцени.

Всички гледат новините. Всички гледат кръвта. Не е проблем да видиш как убиват някого във филмите. Но да видиш гърдите на някое момиче -ооо не! Това не може! За хората е проблем да виждат секс, а не е проблем да гледат смъртта. Аз не мога да си обясня това мислене, отбелязва Уудман.

Според него към хората от порноиндустрията има много обвинения, но там цари желязна дисциплина. Ние правим кръвни тестове всеки месец, всеки 2 седмици. Трябва да знаем дали всеки един от нас е здрав. Аз и сега мога да ти покажа, че нямам СПИН, сифилис или хепатит.

Пиер е категоричен, че мъжката работа в продукциите е много по-сложна. Мисля, че да си порноактьор е най-трудната работа. Това не въпрос само ерекция, но и на психика, защото ерекцията трябва и да се задържи. Много хора си мисля, че актьорите взимат хапчета и са готови. Не е така, защото хапчето за час. А ние понякога снимане и по 5 часа, отбелязва Пиер.

Целия материал вижте в прикачения файл.

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето