Все още има опасност за живота на младежа, за чието нападение в центъра на София ви разказахме още снощи в bTV Новините. 21-годишният Милен Хасан беше пребит от 10 души на метри от Националния дворец на културата.

Милен е от Варна, но от 3 години живее в столицата. Преди три вечери гостува на приятелка в квартал "Лозенец". В 8 и половина минава пред НДК на път към Центъра.

"Като минах, там където караха скейтборд имаше около 10-15 човека. Пиеха бира, не знаеха какво правят, с черни дрехи бяха - беше нещо ужасно", разказа Милен.

Според него, нападателите му са младежи с бръснати глави. Не различава лица, защото се опитва да предпази лицето и очите си, но си спомня силната миризма на алкохол.

"Те започнаха да се закачат. "Ей, сш", започнаха да ме псуват. Не, нищичко не съм им казал. Минавах си преспокойно ей така от там", каза Милен.

Той не може да обясни жестокостта на нападателите. Според полицейски източници, той проституира и външният му вид е отключил агресията.

"Аз не им обръщах внимание, само и само да не ми направят нищо. Но те пак... Настигнаха ме... Почнаха да ме налагат с предмети... Имаше дърва, други работи", каза младежът.

Милен е с контузии на главата, гърдите и корема. Не е подавал жалба в полицията, защото според думите му "няма смисъл".

Целият разказ на пребития младеж вижте утре в предаването "Тази сутрин".

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето