На 21 март в Пловдив ще се проведе грандиозен концерт в подкрепа на Ники от Граф Игнатиево. Повечето хора познават детето от репортажи на bTV и от кампанията за хората в будна кома "Събуди се". Лечението и рехабилитацията на Ники струва немислимо много пари. Сега за каузата "Да изпратим Ники на лечение в Израел" се включват безвъзмездно Графа, Нора, ПИФ, Акага, Сантра и Кристо, Буба, РЕСПЕКТ и други български звезди. Концертът е на 21 март от 19 часа в панаирна палата номер 14.

Момчето е на 6 годинки, тепърва животът е пред него и мисля, че трябва да го изживее пълноценно, сподели Цецо от РЕСПЕКТ.

Звездите помагат с таланта си. Всеки може да го направи, като закупи билет от десет лева, като за това ще прекара събота вечер страхотно в компанията на Графа, Нора, ПИФ, Акага, Сантра и Кристо, Буба и РЕСПЕКТ.

Ако се напълнят залите, съответно ще се съберат към 40 000 лева, които ще са достатъчни момчето да се оправи, отбеляза Графа.

Организатори са младежката организация Интерактив от Пловдив и Ротари клуб. От 5, 6 души в началото сега са се събрали над 70 доброволци, които в момента строят сцената в панаирна палата номер 14.

Концертът обещава да е грандиозен - с една от най-големите сцени на Балканите с подиум от 200 квадратни метра и страхотно озвучаване. Но по-грандиозното е, че ще така ще помогнем на Ники да влезе за първи път в класната стая. Такива са очакванията, ако детето има средства да прекара лятото в клиника за рехабилитация в Израел.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето