Ясен Зердев от миналогодишното издание на Music Idol вече има своя група - "Ясен Зердев и HD". Бандата е готова с дебютното си парче, което се казва "Някой друг".

Ясен е убеден, че участието му в музикалното шоу е бил тласъкът, от който е имал нужда. Днес той е фронтменът на новата група:

"Аз може би осъществих една от малкото си мечти, които имах- да имам собствена банда, да работя с музиканти. Това е може би музикантската ми мечта, ако мога така да го нарека, и много съм радостен, че много бързо се роди първото ни авторско парче, което се казва "Някой друг". Музиката е на Наско от моята банда, която се казва "HD".

В момента групата снима клип към парчето. Режисьор е Васил Стефанов. За концепцията на видеото Ясен казва, че идеята е да се получи красива, цветна картина.

И тази година айдълът ще вземе участие в музикалното предаване, но този път като част от бенда.

"За участниците на Music Idol мога да им кажа, когато понасят критики от журито да са усмихнати. Това за всеки един изпълнител е много голяма възможност. Един трамплин, по който трябва само като свърши, трябва да скочат сами и вече по най-бързия начин да започнат да творят", споделя младата звезда.

След премиерата на първата песен групата веднага започва работа по втората, която вече е готова в демо вариант.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето