Само един ден остава до старта на най-успешното музикално риалити шоу у нас - Music Idol. Третият сезон на предаването обещава много изненади и емоции.

Отново ще имаме възможността да се насладим на запомнящи се моменти от кастинга както миналата година.

Тогава дори американската певица Марая Кери коментира изпълнението на българската Валентина Хасан на песента "Without you".

Знаменитата импровизация върху песента на Марая Кери надмина 10 милиона зрители само в you tube.  Изпълнението на Валентина роди и десетки кавъри на кавъра и последователи на "Кен Ли"-стила. Американски интернет-магазини започнаха да продават фланелки с марка "Кен Ли".

С пародията на песента се сблъска и оригиналната й изпълнителка.

"Не зная дали може да направи кариера. Днес сме свидетели на какви ли не неща, имам пред вид, че ако тя има куража да се яви на сцената на подобно предаване - аз я поздравявам. Лично аз бих я насърчила и я приветствам за куража, който е имала да се яви в това предаване", коментира Марая Кери.

Година по-късно Валя продължава да живее в Испания и от тогава не се е прибирала в България. Хората от родното село на мъжа й - кърджалийското Звезделина, се радват на известната си снаха. Казват, че след изявата й тя се е превърнала в гордостта на селото. Гледали са всяка нейна телевизионна изява.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето