Остават броени дни до началото на третия сезон на най-успешния музикален формат у нас - Music Idol. Стартът на шоуто ще бъде на 1 март, неделя, в 21.00 по bTV.

Първите 10 епизода ще покажат най-интересните моменти от четирите кастинга. На опашка за звездна кариера тази година се наредиха повече от 10 хиляди души.

Какво могат да очакват зрителите от третото издание на Music Idol?

"Сезонът е много различен, най-вече защото вкарваме нова и различна схема на излъчванията. Епизодите са организирани по различен начин, вече има три живи излъчвания на седмица. Освен това вече вкарваме Македония в цялата схема", разясни Апостол Пенчев, програмен директор на bTV.

Освен, че ще се излъчва в България и Македония, организаторите обещават, че в шоуто ще гостуват и световни звезди от музикалната сцена. Кои са те обаче, остава тайна. За зрителите има и още една изненада.

"Ново е, че ще имаме коментарно ток шоу с много реалити елементи - отделен цял епизод, на живо, където още по-добре ще можем да направим "дисекция" на живота на мюзик айдълите", съобщи продуцентът и водещ Андрей Арнаудов и допълни:

"Такова подобно шоу се прави преди всичко с пари, разбира се. Освен с желанието и волята на целия екип. Затова благодарим на bTV и нашите спонсори Глобул".

Любопитни факти от кухнята на Music Idol, както и интересни факти за живота на кандидат - идолите, зрителите на bTV ще могат да получат и от интернет страницата на шоуто - musicidol.btv.bg.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето