Финалистката от второто издание на Music Idol - Нора, засне първия си самостоятелен видеоклип. Парчето се казва "Не е редно". Какво не е редно според младата певица и как са преминали снимките на видеоклипа?

"Реших, че това парче не трябва да се разказва за любов и някакви такива интимни неща, тъй като самото парче носи агресия", каза певицата.

Какво обаче може да накара един млад човек да крещи "Не е редно!"?

"Когато се разхождам по улиците виждам една тъга в очите на хората, разбираш ли. Виждам, че нещата не са много добре. Борбата всеки ден е още по-голяма, отколкото ако живееш на друго място. Което по някакъв начин те изтощава и губиш надежда, че нещата ще се оправят някой ден", каза Нора.

Тя не е от хората, които се отказват, не е и от хората, които позволява някой друг да управлява живота й - "Аз съм млад човек, и аз искам да покажа своя начин на мислене - въобще как виждам нещата - пък и се надявам да има начин да провокирам някакви чувства в хората - можем да променим нещата."

Не на всичко обаче Нора казва "Не е редно". Макар, че не иска да пее за любов, тя признава, че е влюбена – „Има човек до мен, наистина - засега си го пазя в тайна. Той е моята малка тайна", лаконична бе певицата.

Една година след участието си в Music Idol, Нора изглежда по-зряла. Усмивката й обаче е по детски заразителна - особено когато разказва за перипетиите по време на снимките на клипа.

"Имаше също и един такъв момент, в който в самата клетка отдолу духаше един голям вентилатор, за да може да се получи този ефект с парчетата плат около мен. И в един момент имаше и много пушек и не ми стигаше и въздуха в клетката....риск на професията”.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето