Пътните настилки са мокри, а по високите и усойни места частично заледени, съобщават от национална агенция "Пътна инфраструктура".  Температурите са в интервала от минус 5 до плюс 8 градуса. Времето е облачно и мъгливо.

Гъста мъгла с видимост до 50 метра има по автомагистрала "Хемус" и в района на Карнобат, Нова Загора, Добрич, Тервел и Разград. В останалата част на страната видимостта е намалена от 100 до 200 метра.

Затворени за движение са проходите Етрополе - Златица, Твърдица - Елена, а за целия зимен сезон - Троян - Кърнаре  и Върбишки.

От КАТ препоръчват товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през проходите Шипка, Петрохан и по пътищата Белово - Юндола, Велинград - Сърница, Батак - Доспат и Шипково - Рибарица.

Преминаването на автомобили през ГКПП е безпроблемно. Опасност от падащи камъни има на прохода Троян - Кърнаре, Искърското и Кресненско дефиле и по пътищата София - Самоков, Мездра - Ботевград, Асеновград - Смолян, Югово - Лъки, Кричим -  Девин и района на Козница.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето