Популярният сръбски певец Шабан Шаулич ще изнесе концерт в София на 7 декември в зала 1 на НДК. Ще участват едни от най-обичаните сръбски звезди като Весна Змиянац и Саша Матич. Кралят, както наричат Шаулич, е в България две седмици преди мегаконцерта.

"Истинските песни са тъжните песни. В повечето случаи е така. Хиляди пъти съм плакал - и докато, и докато пиша песни. Тогава знам, че песента е добра – ако се разплача", сподели певецът специално за зрителите на bTV.

"Ние на целите Балкани сме много емоционални. И да не говоря за тези глупави войни. Много сме подобни, емоционални. Ето сега се сещам от първото ми посещение в България, в НДК - много, много хора имаше и пред на сцената много голям кордон от полицаи. И една девойка - млада, руса, тя проби кордона, скочи, на сцената, коленичи, ей така ме гледаше, и ми целуна краката, и аз се разтреперих, потръпнах целия, толкова ли много ме е обичала, че е пробила през полицаите и всичко. Аз я прегърнах - искаха да я свалят, но аз ги спрях - това е нещо незабравимо. Хората ме обичат, но и аз ги обичам..."

Виж какво още каза Шаулич в прикачения файл.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето