Поради мъгла до 100 м е намалена видимостта в районите на Бургас, Раднево и Свищов. От 100 до 150 м в районите на Русе, Попово, Антоново, а в до 200 м - в района на Разград и Преслав.

Затворени са проходите Твърдица - Елена, Етрополе - Златица, "Арабаконак", "Хаинбоаз".

Заради ремонт е затворен участък от 2 километра от пътя Търговище-Разград в Търговищко. Движението за двете посоки е отклонено през село Давидово.

Затворен е заради ремонт участък от пътя София - Бургас /Подбалканския път/ в местността Козница. Движението за двете посоки е отклонено през Клисура. Обиколният маршрут е с много завои и наклони, неподходящ за изпреварване - предупреждават от "Пътна полиция".

По пътя София- Бистрица движението се осъществява през квартал "Симеоново".

В София е затворен за реконструкция участъкът от бул. "Стамболийски" между кръстовищата с ул."Опълченска" и бул. "К. Величков". Ползвайте обходни по-малко натоварени маршрути.

Заради ремонт не може да се преминава по директния маршрут от Околовръстния път до Бистрица и обратно. Ползва се обходен маршрут през Симеоново. На пътя София - Варна в Ловешко и Габровско продължават довършителните ремонтни работи. На пътя София-Лом  до разклона за Годеч поради свлачище е пропаднала лентата от платното за посока София. Движението е в една лента за двете посоки.

На пътя София - Лом  до разклона за Годеч поради свлачище е пропаднала  лентата от платното за посока София. движението е в една лента за двете посоки.

Заради ремонт е затворен участък от 2 километра от пътя Търговище-Разград в Търговищко. Движението за двете посоки е отклонено през село Давидово.