Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди, съобщиха от пресцентъра на МВР.

До 9 ноември Софийска вода АД ще възстановява пътни настилки в централната градска част на София, разрушени при отстраняването на аварии.

На 4 ноември ще бъде затворена за движение ул. "Цар Иван Шишман", между ул. "Граф Игнатиев" и ул."Юрий Венелин" и ул."Ген.Паренсов" от ул."Васил Левски" до ул."Цар Иван Шишман".
 
На 7 ноември ще бъде затворена ул. "6-ти Септември", между ул."Ген.Гурко" и ул."Иван Вазов".
 
На 8 ноември ще бъде затворена ул."Ивайло", между ул."Цар Самуил" и бул."Хр.Ботев" и ул."Узунджовска" от ул."Княз Борис" до ул."Цар Асен". Същия ден се затваря за движение  ул. "Цар Асен", между ул."Парчевич" и ул."Гладстон".

До 15 ноември ще бъде забранено движението на пътни превозни средства по ул."Позитано" между ул."Д. Петков" и ул."Н. Шопов".

До 20 ноември ще бъде забранено движението по ул."Козлодуй" между ул."Цар Самуил" и ул."Цар Борист" ще бъде забранено.

До 21 ноември се забранява движението на превозни средства по двете пътни платна на бул."Ал. Стамболийски" в участъка от бул."К. Величков" до ул."Опълченска", с изключение на кръстовищата:  бул."Ал. Стамболийски" - ул."Одрин" и бул."Ал. Стамболийски" - ул."Инж. И. Иванов".

До 1 декември се забранява влизането на пътни превозни средства по бул."Климент Охридски", в участъка между бул."Андрей Ляпчев" и Околовръстен път.

За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване от отдел "Пътна полиция" към СДВР съветват гражданите и гостите на града да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето