Пътните настилки в страната са сухи, съобщиха от МВР. Има опасност от падащи камъни на прохода Троян - Кърнаре, по Искърското и Кресненското дефиле и по пътищата Мездра - Ботевград, София - Самоков, Девин - Кричим, Чепеларе - Асеновград - Смолян.

Поради активирало се свлачище са засегнати десните ленти за движение на път 1-5 Хасково - Кърджали - Момчилград - Маказа. Затворени за движение са проходите Твърдица - Елена (движението се осъществява през прохода Вратник), Етрополе - Златица.

Арабаконак, Хаинбоаз е затворен от 11-ти до 33-ти км до 15 ноември, като са организирани обходни маршрути през прохода Шипка. Затворен заради повреди е участък 27-28 километър на автомагистрала "Хемус" и виадукт "Бебреш", заради повреди в платното в посока София. Движението се осъществява в другите две ленти.

Затворен е и участъка от 6-ти до 8-ми км на магистралата заради ремонтна дейност на виадукт "Елешница", както и в платното в посока София. Движението се осъществява в дясна лента в посока Варна. Ще бъде затворено дясното платно на участък от пътя Хасково - Кърджали, като движението ще се извършва двупосочно в лявото.

Днес в светлата част на денонощието поради ремонт ще бъде затворен тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус" в посока София - Варна.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето