Ловецът на вълци Филип написа стихотворение за любовта си към Евгения. Плувкинята се трогна от жеста на монголеца и сподели, че не минава и минута, без да мисли за него. Двамата участници в третия сезон на Survivor вече имаха възможност да се видят и целунат истински преди поредната игра за награда.

Според правилата на играта от вчерашния епизод двата отбора трябваше да изправят в индивидуални битки по двойки. Участници от противниковите племена трябваше да застанат един срещу друг върху въртящ се цилиндър. Целта пред всеки от тях беше да се задържи върху съоръжението по-дълго от противника като същевременно с това трябваше с помощта на краката си да върти цилиндъра, така че отсрещният да падне в басейна с вода под платформата.

Мъжете не оставиха никакъв шанс на амазонките

и си тръгнаха с наградата - две възглавници, рогозка платове, игли и конец, както и газова лампа и бутилка газолин. След това Пачека и Мого Мого се отправиха към лагерите си, където основна грижа им беше приготвянето на риба. Жените обаче нямаха търпение и започнаха да ядат ската съвсем суров, твърдейки, че това всъщност е истинско суши.

Точно по време пиршеството в пощите на двете племена пристигнаха писма за дуел. Този път един срещу друг за плодова салата, залята с шоколад, се изправиха Живко и Силвия Радулова. Предварително Силвето посочи имената на Филип и Живко, за да може да победи и да отведе любимия на Жени като роб в лагера на Пачека. Уви обаче мъжете изпратиха Живко.

Според правилата на дуела двамата трябваше да събират торбички с пясък върху сал за време. Печели този, който в рамките на петнайсет минути успее да събере повече торбички. Въпреки че Живко тръгна с идеята да нахрани племето, той все пак отстъпи пред Силвия и освен, че загуби играта, стана заложник на племето Пачека за една нощ.

 

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето