През уикенда се въвеждат промени в движението на трамвайни линии 20 и 22 в София, съобщиха от Столичната община. Промяната е във връзка с подобряване състоянието на трамвайния релсов път, контактната и кабелната мрежа по маршрутите.

Трамвайното движение за линия 20 ще бъде спряно от 5 ч. до 14 ч. по бул. "Ситняково" и бул. "Шипченски проход", в участъка от пл. "Подуене" до последната спирка в квартал "Гео Милев". Трамвайната линия  ще се движи от депо "Искър" до последната спирка в "Гео Милев".

Разкрива се временна автобусна линия 20 ТМ с маршрут от автостанция "Гео Милев" - ул. "Иван Димитров - Куклата" - бул. "Шипченски проход" - бул. "Ситняково" - бул. "Мадрид" - бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - ул. "Проф. Милко Бичев" - бул. "Ген. Данаил Николаев" и по бул. "Ситняково" по маршрута двупосочно.

От 14 ч. до 18 ч. в неделя се спира движението на линия 22 по бул. "Ботевградско шосе", в участъка от пл. "Подуене" до автогара "Изток".

22 ще се движи по маршрут от депо "Красна поляна" до последната спирка в квартал "Гео Милев".

Разкрива се временна автобусна линия 22 ТМ, с маршрут от автостанция "Изток" - бул. "Ботевградско шосе" - бул. "Мадрид" - бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - бул. "Ген. Данаил Николаев" и по бул. "Ботевградско шосе" по маршрута двупосочно.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето