Първият член на комисията, която ще оценява звездните двойки в предаването Dancing Stars, е Галена Великова. Тя е вицешампион на България по спортни танци за 1995 г., а най-доброто й спортно постижение е вицешампионската титла на Европейската купа във Венеция от 2004 г. Галена е и петкратен шампион на Гърция по спортни танци.

Танцьорката е родена е в Стара Загора, но завършва висшето си образование в Бургас, където тренира в изявени професионални бургаски школи по спортни танци. От 12 години живее и работи в Гърция, където е собственик на верига танцови училища за развлекателни, стандартни и латиноамерикански танци "Galena's Dance Studios".

Била е член на жури на престижни световни конкурси и притежава множество дипломи за професионална квалификация от IDTA – Международната професионална танцова асоциация.

През последните седем години е хореограф и треньор на шампионите на Гърция и Турция, както и на повечето двойки финалисти по латиноамерикански танци. През 2007 г. е поканена за председател на съдийската комисия в едно от най-известните телевизионни предавания в Гърция - "Baby Dance".

Новото бляскаво шоу тръгва по bTV тази есен. В него ще участват известни личности от света на шоубизнеса, политиката, културния и обществения живот у нас. Те ще се обучават на класически, състезателни и модерни танци от професионални танцьори.

Изпълненията на участниците ще се оценяват както от жури, така и от зрителите на bTV чрез гласуване по SMS. Победителят ще бъде отличен със специална титла.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето