"Братя Мангасарян на живо" е първият риалити роман в света според авторите му - зевзеците от едноименното поп трио. Томчето, което е по книжарниците е с мото "Помогни на природата".

Всичко, което четете, се случва на момента, или (Е = m.c 2) е другото майтапчийско въведение в сюжета. Как става това, ще разберете едва след като прочетете цялата творба, поднесена под формата на диалог между братоците.

Автобиблиографичната, книга пак според претенциозното определение на авторите, е съставена от Зюмбюл и одобрена от Среброто и Кулю. Четивото е за ценители на паралелната истина и е съобразено с всяка възрастова група в зависимост от етапа на духовно развитие, в което се намира четецът.

"Дори и през почивните дни ние отново работим. Разделяме работата на активна и пасивна. Така, когато спим, ние продължаваме да работим - именно това е пасивната работа. Активната до голяма степен зависи от пасивната. През нощта осъзнато сънуваме плодовете от нашия труд. Поддържаме работна форма и се извисяваме в материално и духовно отношение... Част от времето, в което работим в материална посока, ние посвещаваме на суетата си. Много сме суетни. Винаги сме с костюми. Имаме костюми за всичко. За спане - също", откровеничи Кулю.

Към книгата има прикрепен мултимедиен диск Party Stres с шест нови песни, два клипа и снимки. Дискът е съвместим с всякакви устройства за електронно четене. По изричното желание на авторите е прикрепен към томчето без опаковка в защита на околната среда.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето