Близо 2 часа и половина изпълнителят на "Senza una Donna" и "Baila" ще забавлява българските почитатели на блуса и рока с песните от новия си албум "All The Best". Освен най-известните му хитове, в него са включени и няколко нови, неиздавани досега парчета.

Аделмо Форначари получава прякора "Дзукеро" още като дете. В началното училище негов учител го нарича сладък като "мармалад и захар". Може би заради това, освен специално италианско вино, за концерта в София певецът е поръчал на организаторите и любимия си мармалад.

Дзукеро е единственият европейски музикант участвал на фестивалa Уудсток, превърнал се в легенда за няколко поколения музикални фенове.

Освен за спектакъла в зала 1 на НДК Дзукеро пристига в България и за да бъде първата световна звезда, която ще се срещне талантите от Music Idol 2.

Организаторите обещават незабравима вечер с темпераментния италианец, майстор на блуса и фен на шапките. Освен с нова сцена, на 4-ти май Джукеро ще изненада почитателите си със специално светлинно шоу.