Китаристът Волф Хофман и басистът Петер Балтес от германската метъл банда Accept ще гостуват в студиото на Z-Rock в предаването HiJack Show с Краси Москов на 20 юли, точно в 14:00 часа. Легендарните Accept ще свирят в заключителната вечер на Каварна Рок Фест, който тази година се провежда от 23 до 25 юли в Каварна. Групата ще се представи за първи път пред българската публика с новия си вокалист – Марк Торнило.

Z-Rock и Loud Concerts ще срещнат 70 истински фена с любимите им групи, участващи във фестивала. Всеки, който иска да се включи в играта за мийт енд грийт пропуск за Accept, Epica, Leaves' Eyes, Sodom, Primal Fear, Tarja Turunen и Korpiklaani, трябва да изпрати имейл до сряда (21 юли), на адрес [email protected]. Единственото условие е в темата на писмото да се напише желаната група, като всеки участник в играта може да изпрати по един имейл за всяка от рок бандите.

Седмица преди старта на Каварна Рок Фест, на 16 юли (петък) в предаването HiJack Show на Z-Rock, бяха обявени имената на печелившите в играта "Докажи, че си истински метъл!”. След прецизна селекция, жури от представители на рок радиото на България – Z-Rock и Loud Concerts, определи снимките за голямата награда. Радослав Минчев и Стоян Нинов спечелиха двата пропуска за пълен бекстейдж достъп до целия Каварна Рок Фест. Te ще получат златната възможност за всеки фен – да бъдат в зоната забранена за публика, от която ще могат да видят отблизо, да се снимат и дори да поговорят със своите рок идоли.

Трите специални награди – татуировка по избор, отидоха при Данаил Тошев, Лилия Лунджова и Боримир Дончев. Малките фенове Марин Дунев, Дария Господинова, Мартин Николов, Златина Михайлова и Иван Въдев, включили се в играта, получиха оригинален метъл диск като поощрителен подарък от Z-Rock.

Всичко за Каварна Рок Фест и начините да се доберете до любимците си ТУК.