Георги Кадурин и Виктория Колева за новия сериал на bTV „Скъпи наследници“
Зрителите заслужават това внимание. Сигурна съм, че ще бъдат много очаровани от това, което виждат, коментира Колева
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    0

Георги Кадурин и Виктория Колева са две от звездите в новия сериал на bTV „Скъпи наследници“, чието излъчване започва на 15 януари.

В сериала те са родителите на главния герой (Орлин Павлов). Семейството е патриархално, с традиции, ценности и определени ритуали. Винаги има конфликти и антагонизми.

Ники Илиев и Орлин Павлов за филма „Нокаут” и сериала „Скъпи наследници”Премиерата на филма ще е на 5 януари

Те се решават както във всяко нормално семейство, само към Коледа нещата се успокояват, пошегува се Кудрин.

Сценаристкият замисъл много ми допада, защото има всичко за един добър кинопродукт – добра драматургия, конфликти, чувство за хумор, добави той.

В тази продукция има всичко – любов, ревност, интриги, борба за пари, за власт – всичко, което очертава днешния ден, каза и Колева.

Орлин Павлов: Публиката ще приеме много добре сериала „Скъпи наследници”Хуморът ще подчертае драматичните неща по-лесно, каза режисьорът Тодор Чапкънов

Снимките бяха много интензивни. Снимал съм се и в друг сериал, но такова чудо не е било – в последните месеци за ден-ден и половина се произвеждаше една цяла серия, докато в други сериали това става за 5 – 6 дни, разказа Кудрин.

"Скъпи наследници" започва по bTV на 15 януариТази вечер в София Орлин Павлов представя песента и видеоклипа, които са част от сериала

Вече изгледахме една серия, прекрасно е, мисля, че зрителите ще оценят жеста от страна на телевизията да им бъде представен един толкова красив, скъп, луксозен бих казала кинопродукт. Защото те заслужават това внимание. Сигурна съм, че ще бъдат много очаровани от това, което виждат.

Вижте във видеото какво още казаха двамата актьори.

  • 3
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре