Изненадващо! Даниел Златков ще се бие с Ивайло Захариев (ВИДЕО)
Водещият Атанас Михайлов е болен и не може да се качи на ринга в събота
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0

Смяна в последния момент. Дебютът на ММА ринга на бившият футболист на "Ботев" Пловдив Даниел Златков няма да бъде срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов, а срещу известния актьор Ивайло Захариев. 

Михайлов е болен и това налага промяната за утрешния двубой в столичната зала "Арена Армеец".

"Много съжалявам, че се случи това в последния момент, защото се подготвях за Наско. Изненада е за мен, но не ме притеснява изобщо", коментира бившият защитник. 

Футболист срещу телевизионен водещ в епичен ММА сблъсък (ВИДЕО)Даниел Златков дебютира срещу Атанас Михайлов

"Днес имам рожден ден и се радвам, че го посрещам така. ММА е страхотен и комплексен спорт, в който участват страхотни мъже. За съжаление обаче аз няма да съм съперникът на Златков, защото съм болен и докторите ми препоръчаха да почивам, така че няма да се изправя срещу този прекрасен футболист. Каня моя достоен заместник на сцената - Ивайло Захариев. Той тренира четири месеца бокс, за да ме подкрепи. Той е същият като мен по ръст и тегло, за да не каже никой нищо. Пожелавам успех на всички момчета", каза Атанас Михайлов.

"Благодаря на Наско за щафетата, развълнуван съм. Не мога още да осъзная какво става, кефя се на бойните спортове и помислих сериозно, защото имам репетиции... Жена ми няма нищо против, но ще е проблем, ако си прецекам репетициите. Мисля, че ще се справим", сподели от своята страна новият съперник на Златков.

"Доволен съм, че ще покажем, че спортът не е само резултати, но и започва с огромно желание. Говорих с доктора на Наско, който беше убеден, че ще излезе утре и нямаше да се откаже. Беше трудно да реагираме в последния момент и благодаря, че свършихме всичко в последния половин час. Но най-важното е да сме хора и да сме здрави, затова реших Наско да не участва, въпреки голямото му желание и разочарование, но здравето е по-важно. С тази среща искаме да покажем, че спортът е голяма любов", заяви организаторът Георги Анадолов. 

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре