Антъни Иванов се цели в още медали, но този път при мъжете (ВИДЕО)
Бронзовият медалист от Индианаполис изрази увереност и амбиция
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0


"Трябва да продължим и да вземем медал догодина на европейското първенство за мъже, което предстои в Шотландия. След това на световното за мъже през 2019 г. да повторим медала от юношеското".

Антъни Иванов с историческо трето място в света при юношите (ВИДЕО)Българският плувец грабна бронза на 200 м бътерфлай

Това заяви категорично младата сензация в българското плуване Антъни Иванов в "Тази сутрин" по bTV. Амбициите на 18-годишният търновец са логични след впечатляващото му представяне в рамките на 20 дни

10 години по-късно: България има финалист на световното по плуванеАнтъни Иванов сред най-добрите на 200 м бътерфлай

Първо на световното първенство за мъже той влезе във финала на дисциплината 200 м бътерфлай, а след това на световното за юноши в Индианаполис Иванов извоюва бронзов медал за България в същата дисциплина.

Анатомия на шампиона: Антъни Иванов (ВИДЕО)Как момчето от Велико Търново се превърна в перфектна машина за плуване

"Повечето пъти съм недоволен и винаги искам още. Мисля обаче че това ме крепи и ме кара да постигам все повече", подчерта Антъни.

Той добави, че заедно с щаба си е бил уверен, че ще вземе медал в САЩ и въпреки че е можел и дори повече е щастлив от постижението:

"Плувах секунда и половина-две по-бавно, но това не променя факта, че това е първият медал за българското мъжки плуване от такъв форум, което ме прави наистина много щастлив.

Кои са най-важните хора за Антъни, кой го сваля на земята, защо младежът предпочете плуването вместо футбола и още любопитни факти за звездата в българското плуване вижте в интервюто в "Тази сутрин" пред Антон Хекимян във видеото към статията.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре