Мис България 2015 Марина Войкова: Не обичам да се ровят в живота ми
22-годишната красавица разкри, че е станала жертва на предателства от приятелки
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    0

Не обичам да се ровят в живота ми и да съм под прицел. Това каза в предаването „Тази неделя” по bTV Мис България 2015 и Мис Планет 2016 Марина Войкова. Тя е завършила Класическата гимназия, а сега учи „Българска филология” и „Моден дизайн”.

Марина призна, че откакто е завоювала титлата, са й се сбъднали много мечти, но пък и за пръв път се е сблъскала с лоши хора.

Ставах жертва на всякакви коментари и статии, заяви тя.

Марина Войкова разкри, че майка й е с болни бъбреци, една година е на хемодиализа и има нужда от донорство.

Тя като силна жена вярва, че ще се оправи и аз знам, че ще е така, каза Марина.

22-годишната красавица се възмути, че някои медии се опитват да събират читатели с личната драма на хората, което е изключително грозно.

Мис България 2015 заяви също, че се е разочаровала и от предателства на приятелки. Женската злоба е отвратително нещо, повече гледам с мъже да се ограждам и да съм в мъжка компания, каза тя, като все пак посочи, че й е останало едно истинско приятелство с жена.

Марина подчерта още, че не обича славата и никога не е държала да й казват колко е красива, защото знае, че в повечето случаи хората не са искрени. По думите й короната тежи.  Не бях подготвена, казах си, че всичко ще бъде цветя и рози, но пък съм щастлива, защото това беше невероятен шанс, заяви тя.

Във връзка с конкурса Мис Планет тя отбеляза, че й се е налагало да тича по 13 км, за да влезе във форма.

 

 

  • 0
    0
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре