Звездни актьори, герои от комикс-културата и артисти идват в София
В предаването „Тази събота” ще гостува един от актьорите в "Игра на тронове" - Том Влашиха
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0

София събира за два дни звездни актьори, герои от комикс-културата и артисти от цял свят. Утре се открива Aniventure ComicCon.

Посетителите ще могат да се запознаят с актьори от световноизвестни и любими сериали. На площ от 2500 кв. м ще бъде разположена гейминг зона с голяма сцена, на която сили ще премерят едни от най-добрите геймъри в Източна Европа.

В предаването „Тази събота” ще гостува един от актьорите в "Игра на тронове" - Том Влашиха. Гостите на събитието ще могат да си направят много снимки с актьорите и с трона.  Ще присъстват и любими лица от "Дневниците на вампира".

У нас вече са и двамата "косплей" гости - Calypsen и NIGHTCOLD. Манията "косплей" завладя света преди години (costume – play, игра с костюми). Целта е най-големите фенове на определени игри или филми да се преобразят като своите любими герои. Домашно ушити костюми, гигантски аксесоари са само част от цялостната визията. След като тя бъде завършена, следва имитацията на самия герой – в действията и поведението.

От утре ни очакват конкурси, игри, гейминг турнири.

bTV Action очаква своите фенове на своя щанд, където ни очакват подаръци от "Стрелата" и "Смъртоносно оръжие". Премиерите им са тази есен по bTV Action.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре