Равносметката 2017: Оператор на bTV беше нападнат по време на протести
Делото за агресията срещу екипа на bTV все още не е започнало
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    2

Нападение над младежи от клуб по гребане в Асеновград отключи напрежение и поредица от протести в средата на лятото. По време на един от тях жертва на агресия стана и оператор на bTV.

В предните редици на един от протестите в Асеновград застана придобилият известност като "ловец на бежанци" Петър Низамов – Перата, в компанията на още мъже, които подклаждаха напрежение.

Още по време на шествието Перата се опитваше да провокира екипа ни. Беше най-отпред и при опита да се пробие полицейския кордон, за да се нахлуе в ромската махала. Точно тогава се насочи и към оператора на bTV Петър Джанаваров и го удари.

Петър Низамов – Перата нападна оператор на bTV в Асеновград, обявиха го за издирванеОчаквано протестът в неделя вечер е голям – в него се включиха хора от различни градове, младежи от футболни агитки и десетки рокери

Към края на протеста Перата беше обявен за издирване и по-късно задържан. Получи обвинения за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда.

Междувременно стана ясно, чe Низамов е декларирал пред бургаския съд, че семейството му се издържа с 508 лева – заплатата на съпругата му. Така е завел дела срещу медии, без да плаща такси. Друг изглежда обаче стандартът му във „Фейсбук”. Но официален собственик на автомобила и на няколко фирми и склад за дърва, е не той, а 72-годишната му майка.

Делото за агресията срещу екипа на bTV все още не е започнало.

  • 0
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре